Press "Enter" to skip to content

Ilmaiset tuotteet kokeiltavaksi

Ostosten suorittaminen ja tiedon hankkiminen on tullut huomattavasti helpommaksi ja halvemmaksi internetin ansiosta. Miltei jokaisessa taloudessa on tänä päivänä nettiyhteys, jonka välityksellä suoritamme erilaisia toimia päivittäin. Näihin kuuluvat mm. laskujen maksaminen, uutisten lukemisen tai yhteydenpito ystäviin.

Ennen kaikkea juuri ostosten tekeminen netissä on helpompaa ja halvempaa, sillä aukioloaikoja ei ole ja päätöstä voi harkita kaikessa rauhassa kotona. Lisäetuna internetissä ostettaessa on myös erilaiset tarjoukset, joissa tilaaja saa erityisetuja ja ilmaistuotteita kaupan päälle.

Myös erilaisia liittymistarjouksia löytyy internetistä. Niissä jäseneksi liittyessä asiakkaalle tarjotaan upeita lahjoja. Vaihtoehtoisesti hän yleensä saa esimerkiksi käyttää palvelua ilmaiseksi tietyn ajan. Internetin ansiosta voimme todellakin säästää sekä aikaa että rahaa oikealla tavalla toimimalla!

Uutiskirjeistä mukavia etuja

Monet yritykset haluavat palkita asiakkaitaan tai edistää markkinointiaan ilmaisilla eduilla. He tarjoavatkin uutiskirjeen tilaajille usein jonkinlaisen kylkiäisen. Se voi olla ilmainen tuote, palvelu tai alennuskoodi verkkokauppaan tai yhteistyökumppaneille. Tämä ilmainen tarjous kannattaa hyödyntää, jos on esimerkiksi tilaamassa tietyn brändin verkkokaupoista. Uutiskirjeet saa halutessaan helposti peruttua, joten niistä pääsee useimmiten eroon parilla klikkauksella.

Kansainväliset ja kotimaiset lehdet tarjoavat niin ikään päivittäin automaattisia uutiskirjeitä, joiden kautta välittyy ilmaisia uutisia ajankohtaisista tapahtumista. Nämä aiheet löytyvät usein myös printtilehdistä, joten niitä ei välttämättä tarvitse tilata. Näitä tietopaketteja saa tilattuja kirjautumalla uutissivustojen sivustolle. Tällä tavalla saa päivän polttavat puheenaiheet suoraan sähköpostiin.

Liittymistarjouksena ilmainen jakso kaupan päälle

Monet yritykset, kuten Netflix tai Viaplay, puolestaan tarjoavat uusille asiakkailleen liittymistarjouksena ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi. Esimerkiksi Netflix tarjoaa kotisivullaan asiakkaille elokuvia ja televisiosarjoja, jotka lähetetään internetin välityksellä. Liittymistarjoukseen sisältyy ilmainen ensimmäinen kuukausi.

Asiakas voi siis nauttia elokuvista ja sarjoista rajattomasti jopa useammalla alustalla, kuten tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Sopimus ei myöskään ole sitova, vaan asiakas voi milloin hyvänsä perua jäsenyyden. Viaplay tarjoaa myös elokuvia, sarjoja ja urheilua. Kuluttaja voi tilata palvelun internetin välityksellä, ja parhaassa tapauksessa liittymistarjous voi olla jopa kolme ensimmäistä kuukautta ilmaiseksi!

Kaupanpäälliset ostoksia tehtäessä

Perinteisin tapa ilmaisen tavaran saamiseen on lehtitilauksen yhteydessä myönnettävä ilmainen lahja. Laadukkaiden suomalaisten naistenlehtien ohessa voi saada arvokkaita palkintoja, jotka ovat usein arvokkaampia kuin itse tilausjakso. Usein mukana saa esimerkiksi laadukasta kosmetiikkaa, hienon aamuasun tai jonkin muun kiinnostavan etuuden.

Toisenlaisen genren lehdistä kiinnostuneille lukijoille esimerkiksi Tieteen kuvalehti tarjoaa alan etuuksia, esimerkiksi WiFi Smart Cameran tai huipputrendikkäät virtuaalilasit.

Lehtikampanjoissa voi siis saada todella mehukkaita etuja, joten niistä kiinnostuneiden kannattaa seurata tarkasti erilaisia tarjouksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että näiden kauppojen myötä sopimus jatkuu yleensä kestotilauksena. Näin ollen kannattaakin muistaa peruttaa tilaus tarvittaessa ennen määräaikaisen sopimuksen päättymistä, jos pidempiaikainen tilaaminen ei kiinnosta.

Voiko lupaukseen luottaa?

Ilmaiset tuotteet, kaupanpäälliset ja upeat yllätykset kuulostavat lupaavilta, mutta ehkä joskus liiankin hyviltä. Mistä tietää, että internetistä löytyvään tarjoukseen ja sen lupauksiin voi luottaa? Suositeltavaa on aina lukea tarjouksen ehdot huolella, sillä usein niihin liittyy joitain edellytyksiä. Tällainen esimerkki on se, että ilmaisen kuukauden jälkeen asiakkaan tulee itse perua tilaus, muutoin maksullinen tilaus jatkuu automaattisesti. Toisinaan asiakkaan tulee suorittaa tuotteen toimituskulut, vaikka tuote itsessään olisi ilmainen.

Kun on kirjautumassa kampanjaan, kannattaa kiinnittää huomiota lähteen luotettavuuteen. Netissä tulee kuitenkin aina asioida tunnetuilla sivustoilla, joista löytyvät myös asiakaspalvelun, mikäli kysymyksiä herää. Jos luottokortti- tai pankkitietoja kysytään, on syytä olla äärimmäisen tarkkana.